Hoe schrijf ik me in?

Lid worden kan ook via onze website. Klik op  (rechts bovenin).

Join usHoe word ik lid?

 

  1. Wij verzoeken je een goed gelijkende pasfoto (volgens de reglementen voor rijbewijs of paspoort) te mailen naar [email protected]. De foto (kleur en zwart/wit zijn toegestaan) is bedoeld voor het aanmaken van de KNLTB-spelerspas.
  2. Onze ledenadministratie stuurt jouw inschrijving naar de KNLTB. Je kunt een tijdelijke ledenpas ontvangen waarmee je direct kunt tennissen.
  3. Na ongeveer 2 tot 4 weken is jouw KNLTB-pasje klaar. Dan moet je ook de tijdelijke ledenpas inleveren.
  4. Als de tijdelijke ledenpas niet wordt ingewisseld, zal de penningmeester hiervoor € 5,00 in rekening brengen.
  5. Zijn er meer leden van jouw gezin (of per adres) die lid willen worden, dan dien je per lid een formulier in te vullen!

 

Om je aan te melden zie: inschrijven.

 

  • Graag de juiste tenaamstelling bij het IBAN nummer invullen om storneringen en extra administratiekosten te voorkomen! Indien door onjuiste gegevensverstrekking, niet tijdig doorgegeven wijzigingen en/of onvoldoende saldo het bedrag niet geïnd kan worden, zijn wij bij iedere daaropvolgende incassopoging genoodzaakt 2,00 Euro administratiekosten per gestorneerd bedrag in rekening te brengen. Restitutie van de contributie vindt onder geen enkel beding plaats, behoudens door onvolkomenheden van de vereniging zelf.
  • Indien van toepassing, vergeet je jouw kind niet in te schrijven voor de Tenniskidslessen bij Totaal in Tennis?
  • Indien er nog vragen zijn kun je contact opnemen met de ledenadministratie, Anneke ten Barge, via de mail ([email protected]).

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83220632

Clubhuis de Terp

Poort van Midden Gelderland Groen 6
6666 LP Heteren

KVK-nummer

40119201