Competities

Competitie

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport, maar ook de gezelligheid staat voorop. Iedereen die lid is van een KNLTB-vereniging kan competitie spelen. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd.  

Tenniskids

Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. De jongste jeugd kan competitie spelen door mee te doen aan de Kia Tenniskids competitie. Deze bestaat uit de Rode, Oranje en de Groene Competitie. De Rode competitie en de Oranje Competitie bestaat uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Voor kinderen die in de kleur groen tennissen is er de Groene competitie. Jaarlijks doen er al zo'n kinderen mee aan de Kia Tenniskids Competitie. Doe je ook mee? Onze tennistrainer kan je er ook meer over vertellen.

Junioren

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie is de volgende stap voor kinderen die Tenniskids hebben doorlopen en voor oudere jeugdspelers die op latere leeftijd gestart zijn met tennis. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kunt zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen. Junioren spelen, net zoals de senioren op een hele baan. 

Senioren 

Senioren, iedereen boven de 17 jaar kan deelnemen aan verschillende competities die verschillende periodes in het jaar worden aangeboden. Bij de HTV wordt er competitie gespeeld op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.  

 

Voor vragen neem contact op met Inge Philipse de competitie leidster (VCL) van de HTV ([email protected] of 06-12428690)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83220632

Clubhuis de Terp

Poort van Midden Gelderland Groen 6
6666 LP Heteren

KVK-nummer

40119201