UPDATE TRAINING bij De HTV

25 februari 2023

We gaan inmiddels de laatste lesweken van het nu lopende Winterseizoen in. Laten we hopen dat nachtvorst en regen ‘geen roet meer in het eten’ gaat gooien.

De bedoeling is dat we in de eerste week van April gaan starten met het Zomerseizoen. Binnenkort staat alles weer klaar in YourTennis om je aan te melden voor de nieuwe lesperiode.  

Sander Muhlhaus gaat vanaf het nieuwe Zomerseizoen de trainingen verzorgen bij De HTV. Sander zal zich later nader aan jullie voorstellen. We zijn heel blij dat we een trainer beschikbaar hebben die alle trainingen bij De HTV kan gaan geven. Twee lesdagen met twee verschillende trainers in niet ideaal. Daarbij komt ook dat zowel Tim als Martin onvoldoende flexibel zijn om meer te doen voor de vereniging.

We denken dat er meer behoefte is om training te krijgen en dat er wellicht ook meer ‘extra activiteiten’ te organiseren zijn.

Sander is al vanaf 2 maart op de donderdagen op de club, hij neemt de laatste trainingen van het Winterseizoen over van Martin. Dit omdat Martin een operatie aan zijn hand krijgt.   

 

met vriendelijke groet, ook namens TiT,

Hans Bierman

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83220632

Clubhuis de Terp

Poort van Midden Gelderland Groen 6
6666 LP Heteren

KVK-nummer

40119201