House of Tennis

 

House of Tennis                                                   

Tennis begint op jouw vereniging. Of je nu wilt beginnen met tennis, al 15 jaar competitie speelt of als vrijwilliger activiteiten organiseert, iedereen komt samen op en rond de tennisbaan. Het clubtennis is volgens ons dan ook de basis voor jouw vereniging als sportief en sociaal ontmoetingspunt.

Onze trainers en tennistrainingen spelen een cruciale rol in dit verband. Ze dragen bij aan ieders spelontwikkeling alsmede het enthousiasme in tennis en de vereniging in het algemeen.


www.houseoftennis.nl
[email protected]
https://www.facebook.com/houseoftennis.workhardplayhard

 

[email protected]

Trainer(s) op uw vereniging

Shanna de Cortie
06 263 68 685
[email protected]

 

 

Shanna de Cortie is al een aantal jaren werkzaam als tennistrainster. Zij verzorgt nu 2,5 jaar met veel plezier de lessen bij de HTV.
Dit doet zij voor jong en oud en past haar trainingen aan voor iedere desbetreffende doelgroep. Doordat zij zelf nog op hoog landelijk niveau speelt zie je haar passie en enthousiasme terug in de trainingen. Met zowel junioren en senioren zal zij graag het uiterste uit jullie tennis willen halen.
Zij wil zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de tennissport.

Informatie tennistraining

Mocht je interesse hebben in het volgen van lessen, dan kun je middels bovenstaande contactgegevens jouw clubtrainer benaderen. Deze zal je graag informeren over onze lespakketten en mogelijkheden.

Geniet van buiten tennissen en neem tennistraining!
Schrijf je nu in voor detennislessen.


House of Tennis geeft aan iedereen les: van jong tot oud, van beginnend tot clubkampioen!

De lessen


Er worden tot 18 lessen aangeboden dit winterseizoen. De eerste lessen starten maandag 21 oktober 2019 en het seizoen eindigt zondag 13 maart 2020. House of Tennis deelt de beschikbare lesuren in waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven verhinderingen. Indien de mogelijke indeling afwijkt van de opgegeven voorkeuren (waardoor de kosten kunnen veranderen) zal House of Tennis contact opnemen.

De prijzen

 

Betalen

Onze standaard betaalmethode is via een eenmalige incasso. Je kunt kiezen voor incasso in 1 of 5 termijnen. De incasso dag is rond de 26e van de maand.

Het lesreglement

Op alle lessen is het “House of Tennis lesreglement” van toepassing. Deze geven informatie over het plannen van de lessen, inhalen, inschrijven, betalen en aansprakelijkheid. De volledige reglementen zijn te vinden via deze link lesreglement.


Het inschrijven

Inschrijven kan via https://houseoftennis.plannedtennis.nl/inschrijven. Op het inschrijfformulier kun je in het veld “Opmerkingen” bijzonderheden aangeven. De inschrijvingsperiode sluit 1 oktober 2019. Of neem na deze datum contact op met Shanna.

*Speciaal verzoek: Zouden kinderen die op de basisschool zitten in het veld opmerkingen aan willen geven hoe laat ze uit school zijn.

Heterense TV house of tennis 2020.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 26 472 2674

Clubhuis de Terp

Poort van Midden Gelderland Groen 6
6666 LP Heteren